Надрукувати

21-22 листопада 2017 року фахівці НДІ мікрографії взяли участь у роботі V Міжнародного науково-практичного семінару «Оцифроване надбання: збереження, доступ, репрезентація» (далі – Семінар), який проводився у м. Києві на базі Державного політехнічного музею при КПІ імені Ігоря Сікорського (проспект Перемоги, 37, корпус 6).

Тема Семінару «ІТ-інфраструктура та безпека даних в Установах пам’яті. Спеціальні рішення для різних категорій користувачів. Монетизація».

На Семінарі фахівці НДІ мікрографії ознайомилися з передовими світовими практиками та навчанням технологіям оцифрування та інтеграції цифрових колекцій, методами їхньої популяризації, організації доступу та використання.

Фахівці НДІ мікрографії під час обговорення напрямів і форм взаємодії та просування, засобів спільного професійного впливу на прискорення розвитку оцифрування Установ пам’яті та цифрової євроінтеграції зробили доповідь за темою «Осмислене оцифрування як шлях до довгострокового збереження інформації про культурні цінності».

1
2
3
4
5
6
Фото з семінару