ІІ Науково-технічна конференція «МНС України: сучасний стан та проблемні питання страхового фонду документації, перспективи розвитку та взаємодії», проведена 4-5 червня 2009 року на базі НДІ мікрографії.

На конференцію було подано 57 тез виступів від 103 авторів, які представляли Харківський, Донецький, Хмельницький та Київський регіони, 10 вищих навчальних закладів, 2 науково-дослідних інститути.

У розгляді питань конференції взяли участь 6 докторів наук та 47 кандидатів наук.

До розгляду питань конференції також залучались представники Головного управління МНС України в Харківській області, Головного управління з НС Харківської обласної державної адміністрації, оперативно-рятувальної служби м. Харкова, Харківського регіонального інституту Національної академії державного управління при Президентові України та інші.

При проведенні конференції вперше було опрацьовано питання проведення відеоконференції з використанням мережі Інтернет. Був налагоджений відеозв’язок між Державним департаментом СФД та НДІ мікрографії. У режимі "on-line" відпрацьовувались питання заслуховування доповідачів та ведення прямого діалогу.

Науково-дослідний, проектно-конструкторський та технологічний інститут мікрографії
Copyright © 2018