VI Науково-технічна конференція «Сучасний стан та проблемні питання страхового фонду документації, перспективи розвитку та взаємодії», проведена 30-31 травня 2013 року на базі НДІ мікрографії.

Для участі в роботі конференції надано 30 тез виступів від 53 авторів. У підготовці тез конференції взяли участь 13 кандидатів та 7 докторів наук.

До розгляду питань конференції були запрошені представники установ Державної архівної служби України, Харківського регіонального інституту Національної академії державного управління при Президентові України, регіональних центрів СФД, Національного університету цивільного захисту України, Оперативно-рятувальної служби м. Харкова.

Заслуговують на увагу доповіді:

  • Марченко П. М. , Ковтун М. В. Український науково-дослідний інститут архівної справи та документознавства «Цілісність архіву цифрових документів на мікроплівці»;
  • Пахомової І. В., НДІ мікрографії, «Перспективні напрями розвитку державної системи СФД»;
  • Попкова Д. Ю., НДІ мікрографії, «Створення засад для оперативного доступу до документації, закладеної до СФД України»;
  • Стогній Н. С., НДІ мікрографії, «Дослідження положень чинного національного стандарту ДСТУ 33.302:2003 комплексу «Страховий фонд документації» згідно зі змінами в законодавчій базі України»;
  • Шевченко І. І., НДІ мікрографії, «Аналізування матеріалів міжнародних стандартів ІSО та розроблення рекомендацій щодо гармонізації нормативної бази державної системи СФД з міжнародною» та інші.

За результатами доповідей та виступів було прийнято рекомендації, визначені напрями подальшого розвитку страхового фонду документації, взаємодії та можливості використання розроблених технологій та інформаційної бази.

1
Доповідь Марченка П. М. УНДІАСД
2
Доповідь Пахомової І. В. НДІ мікрографії на секції №2 VI Науково-технічної конференції
3
Учасники конференції під час роботи секції №2 VI Науково-технічної конференції
4
Учасники конференції
Науково-дослідний, проектно-конструкторський та технологічний інститут мікрографії
Copyright © 2018