30-31 жовтня 2014 року, на виконання Угоди про науково-технічне співробітництво між НДІ мікрографії та Національним університетом цивільного захисту України від 19.04.2010 № 221, фахівці НДІ мікрографії начальник відділу інституту Мурзін В. Ю та науковий співробітник Новіков С. Д. взяли участь в роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Забезпечення пожежної та техногенної безпеки», яка відбулася на факультеті пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України.

В роботі конференції взяли участь понад 200 фахівців від більш ніж 30 установ та організації з України, а також Німеччини.

Представники наукового форуму після завершення конференції ухвалили резолюцію, в якій визначили, що основними пріоритетами є подальша взаємодія між науково-дослідними установами та вищими навчальними закладами України, проведення спільних досліджень та обговорення отриманих результатів, обмін науково-технічною інформацією, узагальнення передового досвіду; подальший розвиток міжнародного співробітництва, налагодження прямих багатосторонніх зв'язків між вищими навчальними закладами та організаціями тощо.

1
2
Фото з конференції
Науково-дослідний, проектно-конструкторський та технологічний інститут мікрографії
Copyright © 2018