8 – 11 жовтня 2019 року фахівці НДІ мікрографії взяли участь у роботі ХVIІІ Міжнародної спеціалізованої виставці «ТЕХНОЛОГІЇ ЗАХИСТУ/ПОЖТЕХ – 2019» (далі - Виставка), яка проводилася у місті Києві на території Міжнародного виставкового центру (за адресою: Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»).

На даній Виставці фахівці інституту представляли діяльність НДІ мікрографії та пропонували послуги щодо впровадження перспективних розробок та інноваційних технологій в Україні.

Фахівці НДІ мікрографії взяли участь у секційному засіданні 21-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції рятувальників, під час якого, за участі працівників НУЦЗУ, обговорювалася низка актуальних питань з реформування та ефективного функціонування системи цивільного захисту України.

Також, фахівці НДІ мікрографії взяли участь у ХХІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Розвиток цивільного захисту в сучасних безпекових умовах».

Крім того, фахівці НДІ мікрографії взяли участь у засіданні експертів Робочої групи з програмних процесів НАТО (WG1), Групи з управління життєвим циклом OBT (AC/327, LCMG), Конференції національних директорів з озброєння за темою: Проведення експертних консультацій з фахівцями, що працюють у складі технічного комітету стандартизації ТК 176 «Стандартизація продукції оборонного призначення».

Фото з Виставки:

1
2
3
4
5
Науково-дослідний, проектно-конструкторський та технологічний інститут мікрографії
Copyright © 2018