23 травня 2024 року, у рамках XXXII Міжнародної науково-практичної конференції «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ: НАУКА, ТЕХНІКА, ТЕХНОЛОГІЯ, ОСВІТА, ЗДОРОВ’Я. MicroCAD» Національного технічного університету «ХПІ», в онлайн режимі відбулася робота підсекції 9.6 «Страховий фонд документації: Актуальні проблеми та методи обробки і зберігання інформації».

Метою роботи підсекції було визначення нагальних проблем страхового фонду документації, проблемних питань і перспектив використання у державный системы страхового фонду документації України сучасних технологій та устатковання у мікрофільмуванні, зокрема, невзаємозамінних токенів (NFT-токенів) і лазерних СОМ-систем.

 

1

Початок роботи підсекції

1

Доповідь Тетяни Беззубець «Оцінювання придатності документації для мікрофільмування з подальшим наданням до страхового фонду документації та вплив змін у законодавстві на цей процес»

1

Доповідь Наталії Клименко «Реформування технічної стандартизації в Україні. Шлях до сучасності в державній системі страхового фонду документації України»

1

Доповідь Ірини Надточій «Проблемні питання використання NFT-токенів для створення страхового фонду документації України»

1

Скріншот роботи онлайн-конференції

Науково-дослідний, проектно-конструкторський та технологічний інститут мікрографії
Copyright © 2018